A jegy megvásárlása egyben a házirend elfogadását is jelenti.

– Kapunyitás: 23:00–kor.
– A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít fel!
– A házirend betartását a rendezők és a biztonsági szolgálat egyaránt ellenőrzik!
– A beengedés jogát a rendezők és a biztonsági szolgálat fenntartják!

Kiemelten kérünk Titeket, hogy NE illuminált állapotban érkezzetek a helyszínre. A túlzottan ittas, vagy kábítószer hatása alatt álló személyeket a portaszolgálat akkor sem fogja beengedni, ha annak érvényes jegye van a rendezvényre. Aki ilyen helyzetbe kerül, az a rendezvény szervezői felé
sem élhet kártérítési követeléssel.

– A beléptetésnél a hivatalos okmányokat a biztonsági szolgálat ellenőrzi – védettségi igazolvány és személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél legyen mindenkinél! Diákigazolvány önmagában NEM elfogadott.
– A korhatár 18. betöltött életév.
– Nem oda illő viseletben, illuminált, nem kontrollált viselkedés esetén a helyszínt elhagyni köteles a vendég, ezzel kapcsolatos intézkedésre a rendező és a biztonsági szolgálat egyaránt jogosult! Ez érvényes a sorban állásra és a beléptetésre is egyaránt!
– A rendezvényt mindenki csak saját felelősségre látogathatja.
– A rendezők a résztvevők felelőtlen viselkedéséből és magatartásából származó károkért felelősséget nem vállalnak! A kárt az elkövető köteles a helyszínen megtéríteni.
– A rendezvény területére petárdát vagy bármiféle pirotechnikai eszközt, szúró-, vágó-, ütőeszközt, fegyvert, közbiztonságra veszélyes eszközt, üveget, bármilyen palackot, kábítószert behozni szigorúan tilos!
– A rendezvényen nagy teljesítményű hang- és fénytechnika működik, amely maradandó egészségkárosodást okozhat, az ezekből eredő károkért a rendezők felelősséget nem vállalnak! Kérünk mindenkit, óvja hallását!
– A rendezvényt epilepsziára hajlamos emberek kiemelten csak saját felelősségre látogathatják, ügyelve egészségükre.
– Belépőjegyet nem váltunk vissza, belépőjegyet csak a hivatalos csatornákon feltüntetett áron lehet eladni!
– Vis Maior esetén (ide soroljuk pl. az időjárás okozta olyan körülményeket, amelyek a rendezvény lebonyolítását vagy folytatását lehetetlenné teszik, emellett a természeti katasztrófákat, tüntetéseket, bizonyos bűncselekményeket, továbbá bizonyos politikai-társadalmi eseményeket és járványügyi intézkedéseket) a szervező a jegyár visszatérítésétől kifejezetten eláll, arra nem kötelezhető.
– A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, amit a szervezők később promóciós célokra felhasználhatnak. Minden résztvevő, aki a felvételeken megjelenik, csak beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználóival szemben!
– Az elővételes belépő a rendezvény napján éjfélig jogosít belépésre.
– A rendezvényen és annak vonzáskörzetében a szervezők írásbeli engedélye nélkül bármilyen reklámtevékenység folytatása szigorúan tilos! E tevékenységet végrehajtói, közreműködői valamint a megrendelő klub, vagy ügynökség/személy ellen a szervezők eljárást kezdeményeznek!
– A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
– Vendég felelősséget vállal maga, társai és környezete épségének megóvásáért.
– A rendezvényre való gyors és biztonságos beléptetés érdekében kérjük, idejében érkezzetek!