Európa legnagyobb nappali partisorozata

Az éjjel soha nem érhet véget! Egy partisorozat, amely legendát írt. Egy közösség, amely nem véletlenül nevezi magát “family”-nek. Egy hely, ahová az ország minden szegletéből érkeznek a partizók. Egy buli, amelyen annyiszor részt vettünk már, mégsem lehet megunni! Egy nappali rendezvény, mely újradefiniálta Magyarországon az afterparty fogalmát. Ugye, már rég kitaláltad?

Jöhetünk a város bármely klubjából, az ország bármely csücskéből, vagy épp egyszerűen csak otthonról, Európa legnagyobb nappali partisorozata, a Coronita mindig hazavár! Mindegy, hogy reggel 6-kor, délelőtt 10-kor térsz be, remek hangulat és mosolygó arcok fognak körülvenni. Amikor máshol már leállítják a zenét és behal a buli, a Coróban teljes erővel zajlik a parti, és gyakran többen vesznek részt rajta, mint az előző este bulijain! Ha éjszaka nem volt alkalmad bulizni, de hétvége van, és nem szeretnél otthon punnyadni, a Coronita soha nem fog csalódást okozni. Nagy szerepet játszik ebben a hely rezidens DJ-gárdája, Andrewboy, Manic-N, Deep Junior, Purebeat, Goldsound, Stick, akik jobbnál jobb, közönségbarát lemezeikkel úgy húzzák magukkal a partizók hangulatát, hogy azt a legnagyobb DJ-k is megirigyelhetik!

Partisorozatok jönnek-mennek, de csak kevés állócsillag található a hazai partiélet egén. A Coronita egészen hihetetlen karriert futott be. A kétesen hangzó afterpartik sorából kitűnve, a nappali szórakozást a minőség szolgálatába állítva megalkotott egy teljesen egyedi műfajt a klubvilágban: vidám arcok, kulturált szórakozás Európa legnagyobb nappali partiján!

Andrewboy

A Coronita és a Sunday Cooling alapító tagja. Az országban ő rendelkezik a legtöbb szakmai díjjal. Fonogram díj, Év DJ-je, Dupla aranylemez… Karrierje során a világ legjobb producereivel dolgozott együtt. Zenéi megtalálhatóak az ország legelismertebb slágerlistáin és leghallgatottabb rádióadóin.

Purebeat

Jelenleg az ország legkedveltebb és legtöbbet foglalkoztatott Coronita DJ-je. A Rádió 1-en saját műsorral jelentkezik hétről-hétre. 2014 óta Magyarország TOP10 DJ-je között tartják számon. Zenéit több millióan hallgatják Youtube-on. Saját zenei hangzást dolgozott ki, a “Special after”-t, amely a védjegye. Ennek köszönhetően lett a Coronita ünnepelt rezidense.

Steve Judge

A Coronita Család egyik legnagyobb kedvence. Kiszámítható, erőteljes, közönségcentrikus. Különlegesen szoros kapcsolatot ápol rajongóival, igazi pozitív személyiség. A “Moving India” és a “Welcome Coronita” szerzeményein keresztül országos ismertségre tett szert, hosszú évek megfeszített munkájával a Coronita karizmatikus alakjává nőtte ki magát. Folyamatosan járja az ország legnívósabb klubjait, egyre több és több szívet ejtve rabul.

Manic N

Több mint 10 éve a Coronita rezidense, a Sunday Cooling alapító tagja. Szinte az összes magyarországi klubban játszott, és a világ számos országában is fellépett már Európától Amerikáig. Megkérdőjelezhetetlen Coronita ikon. Egyedi hangzásvilággal rendelkező szettjeit a dinamika és a vidámság jellemzik.

Goldsound

2010-ben ismerte meg az ország a Goldsound nevet, amikor megszületett méltán sikeres szerzeménye: a “Wonderful World”. Ezt követően lehetőséget kapott, hogy bemutatkozzon a legendás Coronitában, ahol hamar megnyerte a közönséget pörgős, dinamikus szettjeivel. Folyamatosan járja az országot, mint producer, DJ, énekes. Szettjeit saját vokáljaival fűszerezi, ami különlegesen egyedivé varázsolja fellépéseit.

Miamisoul

A legendás Dokkoló és Coro Café egykori rezidense. Különleges tehetség a Coronita csapatában, a brand himnuszának, a “Welcome Coronita”-nak az alkotója. Szinte megállás nélkül járja az országot, valamint egyre több külföldi helyszínen is vendégszerepel. Kivétel nélkül óriási sikerrel…

Deep Junior

A Coronita alapító tagja. Több mint másfél évtizede, minden egyes hétvégén elkötelezetten dolgozik azon, hogy a Coronita Család tagjai számára fergeteges hangulatot varázsoljon a mindenkori rezidencia falai közé. Törekvései nyomán számtalan hazai és külföldi megkeresés érkezik hozzá fellépések kapcsán. Folyamatosan járja a klubokat, óriási rutinja a garancia: nem okoz csalódást.

Christopher

A Coronita lemezlovasának legfiatalabb tagja, akire produceri munkái és profi lemezlovas képességei miatt figyeltünk fel. Azóta szorosan összenőtt az életünk és mára az egyik legfelkapottabb magyar #tech_house dj lett.

Daniel Nike

A hazai techno/tech_house stílus egyik legmeghatározóbb alakja. 2019-ben az ‘Év Underground’ lemezlovasa. Dani az ország egyik legfelkapottabb lemezlovasa, aki büszkén viseli magán a Coronita logóját, amikor a #Familynek zenél!