Európa legnagyobb nappali partisorozata

Az éjjel soha nem érhet véget! Egy partisorozat, amely legendát írt. Egy közösség, amely nem véletlenül nevezi magát “family”-nek. Egy hely, ahová az ország minden szegletéből érkeznek a partizók. Egy buli, amelyen annyiszor részt vettünk már, mégsem lehet megunni! Egy nappali rendezvény, mely újradefiniálta Magyarországon az afterparty fogalmát. Ugye, már rég kitaláltad?

Jöhetünk a város bármely klubjából, az ország bármely csücskéből, vagy épp egyszerűen csak otthonról, Európa legnagyobb nappali partisorozata, a Coronita mindig hazavár! Mindegy, hogy reggel 6-kor, délelőtt 10-kor térsz be, remek hangulat és mosolygó arcok fognak körülvenni. Amikor máshol már leállítják a zenét és behal a buli, a Coróban teljes erővel zajlik a parti, és gyakran többen vesznek részt rajta, mint az előző este bulijain! Ha éjszaka nem volt alkalmad bulizni, de hétvége van, és nem szeretnél otthon punnyadni, a Coronita soha nem fog csalódást okozni. Nagy szerepet játszik ebben a hely rezidens DJ-gárdája, Andrewboy, Manic-N, Deep Junior, Purebeat, Goldsound, Stick, akik jobbnál jobb, közönségbarát lemezeikkel úgy húzzák magukkal a partizók hangulatát, hogy azt a legnagyobb DJ-k is megirigyelhetik!

Partisorozatok jönnek-mennek, de csak kevés állócsillag található a hazai partiélet egén. A Coronita egészen hihetetlen karriert futott be. A kétesen hangzó afterpartik sorából kitűnve, a nappali szórakozást a minőség szolgálatába állítva megalkotott egy teljesen egyedi műfajt a klubvilágban: vidám arcok, kulturált szórakozás Európa legnagyobb nappali partiján!


Andrewboy

A Coronita és a Sunday Cooling alapító tagja. Az országban ő rendelkezik a legtöbb szakmai díjjal. Fonogram díj, Év DJ-je, Dupla aranylemez… Karrierje során a világ legjobb producereivel dolgozott együtt. Zenéi megtalálhatóak az ország legelismertebb slágerlistáin és leghallgatottabb rádióadóin.

Purebeat

Jelenleg az ország legkedveltebb és legtöbbet foglalkoztatott Coronita DJ-je. A Rádió 1-en saját műsorral jelentkezik hétről-hétre. 2014 óta Magyarország TOP10 DJ-je között tartják számon. Zenéit több millióan hallgatják Youtube-on. Saját zenei hangzást dolgozott ki, a “Special after”-t, amely a védjegye. Ennek köszönhetően lett a Coronita ünnepelt rezidense.Steve Judge

A Coronita Család egyik legnagyobb kedvence. Kiszámítható, erőteljes, közönségcentrikus. Különlegesen szoros kapcsolatot ápol rajongóival, igazi pozitív személyiség. A “Moving India” és a “Welcome Coronita” szerzeményein keresztül országos ismertségre tett szert, hosszú évek megfeszített munkájával a Coronita karizmatikus alakjává nőtte ki magát. Folyamatosan járja az ország legnívósabb klubjait, egyre több és több szívet ejtve rabul.

Manic N

Több mint 10 éve a Coronita rezidense, a Sunday Cooling alapító tagja. Szinte az összes magyarországi klubban játszott, és a világ számos országában is fellépett már Európától Amerikáig. Megkérdőjelezhetetlen Coronita ikon. Egyedi hangzásvilággal rendelkező szettjeit a dinamika és a vidámság jellemzik.Goldsound

2010-ben ismerte meg az ország a Goldsound nevet, amikor megszületett méltán sikeres szerzeménye: a “Wonderful World”. Ezt követően lehetőséget kapott, hogy bemutatkozzon a legendás Coronitában, ahol hamar megnyerte a közönséget pörgős, dinamikus szettjeivel. Folyamatosan járja az országot, mint producer, DJ, énekes. Szettjeit saját vokáljaival fűszerezi, ami különlegesen egyedivé varázsolja fellépéseit.

Miamisoul

A legendás Dokkoló és Coro Café egykori rezidense. Különleges tehetség a Coronita csapatában, a brand himnuszának, a “Welcome Coronita”-nak az alkotója. Szinte megállás nélkül járja az országot, valamint egyre több külföldi helyszínen is vendégszerepel. Kivétel nélkül óriási sikerrel…Stick

Munkássága során olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Julian Jeweil, Marco Bailey, Lexlay, Cosmic Boys, Nastia, Marika Rossa és még sokan mások… Stick a Coronita ragyogó underground csillaga. Zenéjét kirobbanó energia, boldogság és a barcelonai életérzés jellemzi, melyet kiválóan ötvöz a művészettel.

Deep Junior

A Coronita alapító tagja. Több mint másfél évtizede, minden egyes hétvégén elkötelezetten dolgozik azon, hogy a Coronita Család tagjai számára fergeteges hangulatot varázsoljon a mindenkori rezidencia falai közé. Törekvései nyomán számtalan hazai és külföldi megkeresés érkezik hozzá fellépések kapcsán. Folyamatosan járja a klubokat, óriási rutinja a garancia: nem okoz csalódást.