fbpx

Manic N önálló clubestje a My Tribe – Brandus/Symbol

13 ÓRÁS PARTY – 1 BELÉPŐ
CORONITA BEMUTATJA: Manic N önálló clubestje a My Tribe @ Brandus / Symbol.

Szeptember 15-én 23 órakor a hazai klubélet „népünnepélye” veszi kezdetét ,MANIC N és a MY TRIBE ugyanis évek óta a legbiztosabb tényezője a frenetikus (azaz a: csúcs, isteni, szuper, fergeteges, ász, atomzsír, stb.) bulinak.

Manic N My Tribe klubestje minden időben a pörgés, a jó zene és a kifogástalan buli garanciajegyének számított és számít.
Szettjeiben a táncoltatós, energikus groovee-ok, a masszív basszusok és a fülbemászó dallamok öltöttek testet, miközben személyének varázsa a lelket tartja ébren és éberen.

Most pedig mindenki elfelejtheti a gondjait, mert MANIC N 6 ÓRÁS szettje. Ha ez még önmagában nem volna elég, máris emeljük a tétet!
Ugyanis közvetlen Manic N fantasztikus szettje után, kezdetét veszi a Brandus szezonzáró After bulija!Mi pedig nem aprózzuk el, ugyanis a My Tribe bulira vásárolt belépőddel díjtalanul vehetsz részt a Brandus szezonzáró buliján is! 2 buli,1 belépővel!Ne maradj otthon!

Szeptember 15 én újra átélheti a közönség a semmihez sem fogható buli feelinget, amikor a zene, a tánc, a táncos, és aki a zenét szolgáltatja, egyetlen hatalmas vibráló élménnyé olvad össze.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: