fbpx

Heti összefoglaló

Heti összefoglaló

Tudjuk, sokan rosszul vannak a hét elejétől… de mi már nagyon vártuk! Elindult végre ez a hét és a visszaszámlálás megkezdődik! Három jeles programmal is várunk benneteket. Szeptember 15.-én szombaton megnyitja kapuit Tatabánya legújabb és legszebb szórakozóhelye a Club One. Megtisztelő feladat számunkra, hogy az első buli nem más a club életében , mint a Coronita Allstars. A fiúk különleges szettel készülnek, hogy egész biztosan emlékezetes és maradandó legyen az este!

Ugyanezen a napon,tehát szombaton, a budapesti közönségről sem feledkezünk meg! Elhozzuk nektek Manic N önálló clubestjét a My Tribe-ot a Brandus-ba! A fiatalember 6 órás masszív szettel készül a közönségnek és azt üzente, nem lesz benne pihenő!Mi hiszünk neki!

Ezen a hétvégén összeolvad két buli.Ugyanis ezt követően, rögtön kezdetét veszi a már megszokott Coronita After. De ez most más lesz mint a többi.Szezonzáróhoz érkeztünk ugyanis, ami annyit jelent, hogy a Brandusban lezárjuk a 2018-as nyári szezont, és az After-ek átköltöznek a következő szezonra a Rio-ba.Nah de ne szaladjunk ennyire előre .Szeretnénk Nektek kedveskedni,ezért most 1 jeggyel 2 buliban vehettek részt. A Manin N-My Tribe bulijára vásárolt belépővel a Brandus szezonzáró Afterén díjtalanúl vehettek részt! Ugye milyen szuper hétvégének nézünk elébe? Így már nem is olyan rossz ez a kedd……..

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: