fbpx

Coronita Tábor 2. nap

Tisztában vagyunk vele,hogy az 1. napi Afterparty-t ki kell pihenni ,ezt egészen 17:00-ig hagyjuk is nektek! Este 5-től viszont a Coronita család újra a Palace medencéjéhez vonul,itt lesznek velünk a kedvenc dj-itek és barátaik is. Mondanunk sem kell,hogy karszalaggal rendelkezőknek ez a medencézés is díjtalan! Külsősök helyszínen vásárolhatnak belépőt. 20:00 – 22:00 – Coronita VIP Boat Party, közös naplemente nézés egy exkluzív hajó fedélzetéről,természetesen zenei kísérettel! Egyetlen programunk ahova mindenkinek külön jegy vásárlása szükséges. Miután vissza érkeztünk, 23:00 – 06:00 – Sunday Cooling party a kemény ütemek kedvelőinek. Kizárólag 100% techno zenei élmény! Csak erős idegzetűeknek ! 😀
A karszalag ezen a programon újra érvényes!

Igyekeztünk a tábort, a programokat és a helyszínt is színvonalasra alkotni. Azt gondoljuk ez sikerült is. Épp ezért nem szeretnénk,ha kihagynád a 2018-as Coronita Tábort.Felejthetetlen élmény, és a nyárból sem sok van már hátra, ki kell használni minden napot!Légy a Coronita család tagja, szerezz új barátokat és sok emléket. Ehhez most mi is hozzájárulunk,méghozzá úgy,hogy megfeleztük a belépő árát! Így elhozhatod magaddal a barátodat, csajodat vagy pasidat is egyetlen jegy árán. Nem éri meg húzni az időt,a jegyeink gyorsan fogynak, és korlátozott számban kaphatók!

Számunkra Ti vagytok az elsők,ezt nem győzzünk hangsúlyozni, éppen ezért, most több mint 50% kedvezményt biztosítunk a jegy árából! Vagyis! Egyetlen belépő árán bulizhatsz a legjobb barátoddal,csajoddal,pasiddal,anyukáddal 😀 vagy akivel szeretnél, mi Rád bízzuk! .Kell ennél több? Nem,ugye?!
A jegyeket nem tudjuk korlátlan számban kínálni számotokra, úgyhogy aki nem szeretne kimaradni a nyár legjobb balatoni táborából,az igyekezzen és gondolkodjon róla,hogy hogy a jegye meglegyen!
Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/coronita-tabor-2018-1447

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: