fbpx

Coronita tábor 1. nap

Van e nyár medencés buli nélkül? Szerintünk sincsen! És Coronita Tábor sem. Úgyhogy rögtön az első nap, miután hagytuk, hogy a 0.napi kocsmatúrát a dj-kel olhatnakkipihenjétek, 12:00-tól Pool Party a Palace medencéjének a partján! Karszalaggal ez a program is ingyenes,külsősök a helyszínen válthatnak belépőt.
14:00 – Ebéd és Welcome Drink a Palace-ban a medence partján. Itt lehet barátkozni,ismerkedni, a lényeg,hogy jól érezzétek magatokat, és sok élménnyel gazdagodjatok. Az exklúzív környezetet a Palace biztosítja. A medence mellett egészen este 20:00-ig lazíthattok,garázdákodhattok,majd tartunk 22:00-ig egy kis szünetet, hogy mindenki felkészülhessen a Coronita Allstars Party-ra.Ez a program is díjtalan a Coronita karszalaggal rendelkezők számára , külsősök helyszínen tudnak belépőt vásárolni.
Ez a program 05:00-ig tart, aztán kezdetét veszi a Coronita Afterparty 12:00-ig. Ez a karszalaggal NEM rendelkezők számára szintén belépő ellenében látogatható.

Számunkra Ti vagytok az elsők,ezt nem győzzünk hangsúlyozni, éppen ezért, most több mint 50% kedvezményt biztosítunk a jegy árából! Vagyis! Egyetlen belépő árán bulizhatsz a legjobb barátoddal,csajoddal,pasiddal,anyukáddal 😀 vagy akivel szeretnél, mi Rád bízzuk! .Kell ennél több? Nem,ugye?!
A jegyeket nem tudjuk korlátlan számban kínálni számotokra, úgyhogy aki nem szeretne kimaradni a nyár legjobb balatoni táborából,az igyekezzen és gondolkodjon róla,hogy hogy a jegye meglegyen!
Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/coronita-tabor-2018-1447

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: