STEVE JUDGE

[fb_button]

Steve Judge az az Bíró István 1982-ben látta meg a napvilágot! Zene iránti szeretete gyermekkorától kezdve elkisérte napjainkig.

Steve a 90-es évek végén ismerkedett meg az underground műfajjal és ott döntötte el, hogy még közelebbi kapcsolatot kell kialakítania a zenével!

Pár év elteltével Steve elvégezte a Dj iskolát, rá nem sokra egy produceri sulit, ennek eredményeként megszületett és egyben nagy sikert aratott a Moving India szerzeménye.
Ennek a dalnak köszönhetően elég hamar megismerte a nagy közönség, így lehetőséget kapott, mint rezidens: A Coro Caffeban, Dokkolón, Patronban, valamint az Up!The Clubban, ahol napjainkban is szórakoztatja szinte minden hétvégén a nagyérdemű közönséget!

Ezt követően elkészült a Welcome Coronita amit Miamisoul-al készítettek közösen, ennek a szerzeménynek az eredményekénk Steve bekerült a Night Life csapatába, ami azt eredményezte, hogy a Coronitának és a Night Life-nak köszönhetően hétről hétre járja Magyarország legnívósabb klubbjait, illetve Szlovákiában is nagy szeretettel várják vissza.

Steve Judge egy művész, aki sikeres és elismert. Egy előadó, aki tiszteli és szereti a rajongóit, és azért dolgozik, hogy a szórakozni vágyó közönség minőségi hangzást, kimagasló produkciót kapjon. Egy közülünk, akit különleges zenei ízléssel áldottak meg, és fáradatlanul küzd azért, hogy hazánkat nemzetközi szinten is jó fényben tüntesse fel. Sikerének titka, hogy tudja és érti, mit szeret a közönség, munkája a szerelme, a zene szeretete.

steve