Európa legnagyobb nappali partisorozata

Az éjjel soha nem érhet véget! Egy partisorozat, amely legendát írt. Egy közösség, amely nem véletlenül nevezi magát “family”-nek. Egy hely, ahová az ország minden szegletéből érkeznek a partizók. Egy buli, amelyen annyiszor részt vettünk már, mégsem lehet megunni! Egy nappali rendezvény, mely újradefiniálta Magyarországon az afterparty fogalmát. Ugye, már rég kitaláltad?

Jöhetünk a város bármely klubjából, az ország bármely csücskéből, vagy épp egyszerűen csak otthonról, Európa legnagyobb nappali partisorozata, a Coronita mindig hazavár! Mindegy, hogy reggel 6-kor, délelőtt 10-kor térsz be, remek hangulat és mosolygó arcok fognak körülvenni. Amikor máshol már leállítják a zenét és behal a buli, a Coróban teljes erővel zajlik a parti, és gyakran többen vesznek részt rajta, mint az előző este bulijain! Ha éjszaka nem volt alkalmad bulizni, de hétvége van, és nem szeretnél otthon punnyadni, a Coronita soha nem fog csalódást okozni. Nagy szerepet játszik ebben a hely rezidens DJ-gárdája, Andrewboy, Manic-N, Deep Junior, Purebeat, Goldsound, Stick, akik jobbnál jobb, közönségbarát lemezeikkel úgy húzzák magukkal a partizók hangulatát, hogy azt a legnagyobb DJ-k is megirigyelhetik!

Partisorozatok jönnek-mennek, de csak kevés állócsillag található a hazai partiélet egén. A Coronita egészen hihetetlen karriert futott be. A kétesen hangzó afterpartik sorából kitűnve, a nappali szórakozást a minőség szolgálatába állítva megalkotott egy teljesen egyedi műfajt a klubvilágban: vidám arcok, kulturált szórakozás Európa legnagyobb nappali partiján!