MIAMISOUL

[fb_button]

Egészen régre múlik vissza a zenei kapcsolatom kezdete! Mondhatni gyerekkoromtól kezdve végig jelen volt a zene! Mint a zeneszerkesztés”producekedés” 2007 körül ragadott magával. Akkor még csak tanulóként néztem a nagyok videóit, próbálgattam kisebb nagyobb sikerekkel összehozni egy két zenét. Évről évre a tudást elsajátítva születtek meg első saját zenéim mint pl (amit az egyik leghíresebb magyar lemezlovas/producerrel készíthettem el Gaga-val) a Believe című zenénk! Talán mondhatni ez az ami a belépőt jelentette számomra, az akkor még csak álmaim helyére, a Hajógyári Szigetre! Itt kezdődött az a karrier ami megváltoztatta az életem, bekerültem az esti pezsgésbe és itt nem volt megállás.Végig jártam azokat a klubbokat a szigeten ahova régen bulizni jártam,(Dokkoló, Coro Cafe, Patron Club. A Dokkolón ahol szintén számtalan estét/hajnalt éltünk át új generációs kollégáimmal: Steve Judge-al, Tigrannal, Purebeat-tel!

A nagy álmom az volt, hogy a legendás reggeli partik részese lehessek! Akkor már a Patron Club adott otthont a reggeli Aftereknek ami szintén töretlen sikereket aratott! A sziget után sem állt meg az élet, hisz a jól ismert Coronita After továbbra is töretlen erővel, hétvégéről hétvégére add otthont a leghosszabb reggeli buliknak, az új rezidenciáján az Up! The Club-ban. Itt 3. éve vagyok rezidens! Ez idő alatt megalkottuk talán mondhatni, hogy a reggelek himnuszát kollégámmal Steve-el ami nem más mint a WLCM Coronita! Mai napig töretlenül szereti a közönség nem csak itthon hanem Külföldön is! A ‘Coronita Commandoval’ természetesen itthon is és Külföldön is szép sikereket értünk el Kollégáimmal!Kifejezetten egyik kedvenc állomásom Szlovákia ahova idén 4. alkalommal térünk vissza a Coronita szineiben!

Természetesen a producekedést sem mellőzve készültek remixek, bootlegek,saját szerzemények amit a közönség is imád! Hamarosan megjelenésre kerül egy Coronita Album, amin szintén Stevel dolgoztunk együtt egy közös zenén, reméljük eléri a sikereket!
Célom, hogy még feljebb jussak a létrán mint producer mint dj, és hétről hétre a közönséget megtáncoltatni!

minimalsoul