Fantasztikus bulival nyitottuk meg vasárnap az új otthonunkat!

November 18-án, egy telt házas buli + after keretében megnyitottuk a Coronita hivatalos 4 évszakos rezidenciáját, a Riót! Innentől kezdve, ez lesz az új bázisunk, minden vasárnap reggel itt várunk majd minden afterezni vágyót! A Rió gyökeresen változásokon ment keresztül az elmúlt hetekben, teljesen megújult a hangrendszere, téliesítve lett az egész szórakozóhely, így tökéletesen alkalmas, hogy bármikor, bármilyen időben zavartalanul szórakozhassatok. A profi vendéglátás, tágas modern tánctér, mindent kielégítő VIP és egyedi dekoráció mind mind ennek a felújításnak az eredménye lett. Ezt a szombati Coronita Classic bulin mindenki tapasztalhatta, visszajelzések alapján mindenki IMÁDTA az új helyet, a mi legnagyobb örömünkre. Nem csak a megújult Rió volt emlékezetes a bulizók számára, hanem a Coronita Classic party is egy örök emlék maradt mindenki fejében. 2 napja folyamatosan záporoznak az üzenetek és a kommentek a közösségi oldalainkon, hogy mennyire jól éreztétek magatokat, ezek a visszajelzések számunkra a legfontosabbak. Nem csak Ti, hanem még a DJ-k is az év egyik legjobb bulijának titulálták a szombatot.

Andrewboy ezt írta a közösségi oldalán a nyitóról:
“Egyetlen egy szót lehet erre csak mondani 👉 KÖSZÖNJÜK!
💛 Álmomban sem mertük volna remélni, hogy reggel 5 órakor ilyen közönség fogad minket, Manic N-val a Rió Coronita Classic partin.
Az új helyszín valami zseniális és Ti, azaz a közönségünk szuperek vagytok! 3 hete hozzátok a teltházas bulikat All Stars, Sunday Cooling és most a Classic.
Köszönöm a szervezőségnek, a dj csapatnak, közönségünknek ezeket a különleges pillanatokat!”

Goldsound is teljesen a hatása alatt volt:
“Köszönjük mindenkinek aki velünk tartott a RIO-ban,óriási hangulat volt”

Stick, még egy kicsit el is érzékenyült boldogságában:
“00:45-03:45-ig #STICK 3 óra mint régen… tömény három órás szett, leírhatatlan élmény volt ismételten a nagy Rióban veletek bulizni a legnagyobb klasszikusokra! 🔥Talán majdnem, hogy gyerek voltam még amikor ezt a vendégkört megismerhettem és amikor tegnap este 3/4 négykor a hangfalon ülve egyben láttam újra a hajatlan, nálam 3x nagyobb 🤣 régi arcokat és a hozzájuk tartozó dekoratív hölgyeket a könnyem kicsordult nem tudtam visszatartani..”

Reméljük mindenki megkedvelte az új törzshelyünket.Tehát mostantól, minden ha Coronita after akkor Rió, minden vasárnap, a legjobb arcokkal és a kedvenc lemezlovasaitokkal 🙂

%d blogger ezt szereti: