ANDREWBOY

[fb_button]

Andrewboy először 14 évesen kezdett el megismerkedni a DJ szakma alapjaival. A 90-es évek elején részt vett egy DJ versenyen, amit a legfiatalabb DJ-ként nyert meg. Két évtized leforgása alatt több neves DJ-verseny győztese lett, valamint elnyerte a legrangosabb szakmai elismerést, a “magyar Grammy-ként” emlegetett Fonogram-díjat, 2010-ben.

Kétszeres aranylemez, többszörös “ÉV DJ-je” választás döntőse, 2015-ben pedig a legrangosabb DJ-s szavazáson, a Ballantines Music Awards versenyén őt választották az Év DJ-jének! A hazai klubélet meghatározó alakjának számos clubslágert köszönhetünk, szerzői albumai népszerűek a közönség körében. Magyarország három legnagyobb elit clubjának, a Home-nak, a Pacha-nak és a Coronitának rezidense. Öt hivatalos mixalbum kapcsolódik a nevéhez, melyek szinte az összes zenei díjra jelölést kaptak az évek során.

Top Cd válogatásokon rendszeresen megjelent szerzeményeivel. Andrewboy több zenei stílusban is kivívta a szakma elismerését és a közönség szeretetét, második művésznevén a világ vezető kiadói jelentették meg alkotásait. Eddigi munkája során olyan neves Dj-k mellett lépett fel külföldön és hazánkban, mint John Digweed, Lee Burridge, Stewe Lawler, Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Satoshi Tomiie, Anthony Pappa, Sultan, James Holden, Hybrid, Lexicon Avenue, John Creamer, 16bit Lolitas, Quivver, Chab, and more & more..

És még mindig képes újat mutatni: albumok, videoklipek, saját zenék fűződnek nevéhez folyamatosan. A hazai zenei életben már mindent elért, amit lemezlovasként el lehet érni, ezért most már külföldi karrierjét építi gőzerővel a mindig vidám Andrewboy, akinek2016 februárjában megjelenik immáron negyedik szerzői albuma.

andrewboy